Reseptit    |   Ohjeet

Sinappi-silakat

Sinappi- silakat 1 kg tuoreita silakoita tai 500 g silakkafileitä Liemi: 4 dl vettä 1 dl väkiviinaetikkaa 1 tl suolaa Kastike: 1 dl sinappia 1 dl öljyä 1/2 dl sitruunamehua 2 rkl sokeria 2 tl yrttisuolaa 1/2 dl tillisilppua 1/2 tl pippurisekoitusta 1-2 murskattua valkosipulin kynttä 1.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää