Reseptit    |   Ohjeet

Lammaskaali

750 g luullista lampaankylkeä tai 500 g luutonta palalihaa 1 rkl öljyä, margariinia tai voita 750 g kaalia 2 porkkanaa 2 sipulia 1 1/2 tl suolaa 15 kokonaista maustepippuria 1 tl meiramia 2 laakerinlehteä 4 valkosipulin kynttä murskattuna . . .

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Liharuuat

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää