Reseptit    |   Ohjeet

Veriletut

4 annosta 1 sipuli 1 rkl rypsiöljyä 2 maitoa 2 kananmunaa 5 dl verta 2 dl ruisjauhoja 2 dl vehnäjauhoja 2 rkl rypsiöljyä 1 1/2 tl suolaa valkopippuria (chiliä) Paistamiseen: margariinia tai voita Tarjoiluun: voileipämargariinia tai . . .

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Leivonta

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää