Reseptit    |   Ohjeet

Caponata

2 munakoisoa 1 punasipuli 2 valkosipulin kynttä 2 rasiaa kirsikkatomaatteja (500 g) 1 dl vihreitä oliiveja 1 rkl vaaleaa balsamicoa 1 tl kuivattua oreganoa nippu persiljaa 2 tl sokeria suolaa mustapippuria oliiviöljyä paistamiseen . . .

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Kasvisruoka

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat