Reseptit    |   Ohjeet

Grissinit ja parmankinkku

3 dl vettä 25 g hiivaa 1 tl suolaa 1 tl sokeria 6 1/2 dl durumvehnäjauhoja 2 rkl oliiviöljyä Voiteluun: maitoa Tarjoiluun: parmankinkkua 1.Lämmitä vesi kädenlämpöiseksi ja murenna joukkoon hiiva. 2.Lisää suola, sokeri ja puolet jauhoista.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Leivonta

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää