Reseptit    |   Resepti

Omena-kaurapaistos

Pohja: 100 g voita ½ dl sokeria 1½ dl ruisjauhoja ½ dl vehnäjauhoja ½ tl hirvensarvisuolaa Täyte: 5 omenaa 100 g voita 1½ dl sokeria 3 dl leseistä kaurahiutaletta vaahterasiirappia ja kanelia

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Jälkiruuat

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat