Reseptit    |   Ohjeet

Kasviksilla kuorrutettua kalaa

noin 400 g pakastekalapaloja 1 1/2 tl öljyä 3/4 tl suolaa 1/4 tl valkopippuria Kuorrutus: noin 100 g porkkanaa 1 palsternakka 100-150 g kesäkurpitsaa pala purjoa 1/2 rkl öljyä noin 2 dl vettä 1 tl kasvisliemijauhetta 1/2 tl . . .

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää