Reseptit    |   Ohjeet

Kanelibasilikajäätelö 4 annosta

2 dl kuohukermaa 3 dl täysmaitoa 1-1½ dl sokeria 3-5 kananmunan keltuaista 1 ruukku kanelibasilikaa ½ sitruunan mehu 1.Sekoita kerma ja maito keskenään ja kiehauta kattilassa. Vatkaakylmät keltuaiset ja sokeri vaahdoksi teräskulhossa. 2.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Jälkiruuat

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat