Reseptit    |   Ohjeet

Punajuuripata

1 sipuli 3 punajuurta 1 peruna 1 rkl öljyä 400 g naudanpaistisuikaleita 2 dl lihalientä 2 rkl tomaattisosetta ½ tl mustapippuria ½ tl timjamia 1 rkl sitruunamehua 1.Kuori ja leikkaa kasvikset suikaleiksi. 2.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Liharuuat

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat