Reseptit    |   Ohjeet

Hedelmäpullakakku

Vuoan pohjalle: 10 punaista kirsikkaa 10 vihreää kirsikkaa 1-2 dl rusinoita Taikina: 4 dl erikoisvehnäjauhoja 3 tl leivinjauhetta 1½ tl kardemummaa 2 munaa 1½ dl sokeria 1 dl kuohukermaa 1 dl maitoa 100 g sulaa . . .

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Leivonta

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää