Reseptit    |   Ohjeet

Jäädyke

2 keltuaista 1 rkl-1 dl tomusokeria 4 dl kuohukermaa 2 tl vanilliinisokeria 1/2 l tuoreita tai 2 dl survottuja marjoja Vatkaa keltuaiset ja sokeri vaaleaksi, kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoitavaahtoon vatkattu kerma ja vanilliinisokeri.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Jälkiruuat

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat