Reseptit    |   Ohjeet

Tulinen makkarapata

1 pieni kaali 2 porkkanaa 4 perunaa 1 sipuli 5 dl vettä 1 lihaliemikuutio 1 laakerinlehti 10 kokonaista mustapippuria 1 tl kuminaa 300 g krakovanmakkaraa tai vastaavaa persiljaa 1.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Liharuuat

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat