Reseptit    |   Ohjeet

Possua limetti-valkosipulimarinadissa

noin 600 g porsaan sisäfileetä 2 rkl rypsi- tai oliiviöljyä 4-6 valkosipulin kynttä 2 limettiä tai 1 iso sitruuna ½ dl omena- tai appelsiinitäysmehua 2 cm:n pala tuoretta inkivääriä pala tuoretta chiliä tai noin ½ tl chilijauhetta 2 rkl . . .

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Liharuuat

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää