Reseptit    |   Ohjeet

Mangokohokas ja vadelmasorbet

100 g vadelmasosetta 200 g sokeria 2 sitruunan mehu 2 liivatelehteä Kohokas: 600 g mangososetta ½ dl (36 g) perunajauhoja 0,3 dl valkoista rommia 9 munanvalkuaista 100 g sokeria 2 sitruunan mehu 1.Liota liivatelehdet.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat