Reseptit    |   Resepti

Mungpapu-jokirapusalaatti

6 annosta 1 dl mungpapuja 2 endiiviä (salaattisikuri) 2 dl jokiravun pyrstöjä 6 artisokan sydäntä öljymarinadissa 2 rkl kapriksia   Salsa verde -kastike: 1 valkosipulin kynsi 3–4 anjovisfileetä 1 dl mintun lehtiä 1 dl persiljaa 1 dl basilikan lehtiä 2 rkl dijonsinappia 3 rkl sitruunan mehua 3 rkl öljyä 1/4 tl suolaa 1/2 tl mustapippuria   Tarjoiluun: 2 keitettyä kananmunaa 1 dl parmesaanilastuja   Liota papuja kylmässä vedessä jääkaapissa 8–12 tuntia.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Salaatit

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat