Reseptit    |   Resepti

Sienishotti

(6 annosta) 1 pieni porkkana pieni pala (80–100 g) juuriselleriä 1 salottisipuli 1 valkosipulinkynsi 3 rkl voita 1 rkl siirappia tai hunajaa 4 dl vettä 1 rasia fond "du chef" -kasvisliemitiivistettä tai 1 kasvisliemikuutio 2–3 rkl vermuttia (suolaa)   Pinnalle: 1 dl kuohukermaa 100 g siitakesieniä 2 tl voita 1 rkl kirveliä tai persiljaa   Kuori ja leikkaa porkkana, juuriselleri, salottisipuli ja valkosipulinkynsi mahdollisimman pieniksi kuutioiksi.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Kasvisruoka

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää