Reseptit    |   Ohjeet

Grillipalat

1 kg maustamatonta porsaan kylkeä 1 l vettä + 2 tl suolaa 10 maustepippuria 1 laakerinlehti 2-4 rkl kuivattuja mausteyrttejä pala inkivääriä Grillauskastike: 1 tlk lasten ruusunmarjasosetta 1/2 dl öljyä 1 rkl fariinisokeria 1/2 tl suolaa 1 . . .

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää