Reseptit    |   Ohjeet

Chili con carne

400 g naudanpaistijauhelihaa 1 rkl öljyä 1-2 sipulia 4 valkosipulin kynttä 1 tlk tomaattimurskaa (400 g) 1 tlk ruskeita papuja (400 g) 2 dl vettä 2-3 tl chilimausteseosta 1 lihaliemikuutio 2 tl sokeria Päälle: hienonnettua persiljaa . . .

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Liharuuat

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää