Reseptit    |   Ohjeet

Broilerisalaatti

150 g kolmiväristä perhospastaa 1 rkl öljyä 1 rkl pestokastiketta 1/2 rkl vaaleaa balsamicoa 2 broilerin reisi-koipipaloja 1 tlk parsapaloja 1 tlk herkkusienipaloja 1 tlk mandariinipaloja 1 punainen paprika persiljaa Kastike: 2 rkl . . .

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Salaatit

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat