Reseptit    |   Resepti

Tulinen porkkana-vuohenjuustosalaatti

(2–4 annosta) 6 keskikokoista porkkanaa 3 rkl öljyä 1/2 chiliä 1 1/2 rkl tuoretta raastettua inkivääriä 1 rkl hunajaa 1 tl juustokuminaa 1/2 tl merisuolaa 100 g vuohenjuustoa 1/2–1 ruukkua korianteria 2 rkl paahdettuja auringonkukansiemeniä   Kuori ja viipaloi porkkanat.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat