Reseptit    |   Ohjeet

Seesami- sämpylät

5 dl vettä 50 g hiivaa 2 tl suolaa 50 g pehmeää voita tai margariinia tai vajaa 1/2 dl öljyä noin 12 dl hiivaleipävehnäjauhoja seesaminsiemeniä 1. Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen. 2.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Leivonta

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat