Reseptit    |   Ohjeet

Sieni-leipäruukut

noin 1 l vaaleita leipäkuutioita noin 300 g sieniä (esimerkiksi tuoreita herkkusieniä) 1 sipuli 2 valkosipulin kynttä (pieni punainen paprika) 2½ rkl vehnäjauhoja noin 1½ dl vettä tai ruokakermaa (100 g tuore- tai sulatejuustoa) 1 tl . . .

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat