Reseptit    |   Resepti

Parsakaali-cheddarsalaatti

150 g kasvispekonia (esimerkiksi Hälsän's Kökin Kasvispaloja à la Bacon) öljyä ½ dl rusinoita ½ dl kuivattuja karpaloita 7–8 dl parsakaalin kukintoja 1 nippu kevätsipulia 2 ½ dl raastettua cheddaria   Kastike: vajaa 1 dl majoneesia 3 rkl ranskankermaa 1 rkl sitruunamehua suolaa ja pippuria

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Salaatit

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat