Reseptit

Neljän sipulin keitto

(4 annosta)   500 g sipulia 2 isoa punasipulia 1 purjosipuli 1 kokonainen valkosipuli öljyä 5 dl vettä 5 dl valkoviiniä 2 kasvisliemikuutiota 2 rkl brandyä mustapippuria myllystä noin 1/2 dl tuoretta meiramia   Kuori, halkaise ja viipaloi sipulit.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat