Reseptit    |   Ohjeet

Kukkakaalikuorukat

1 dl vichyvettä 1 dl vehnäjauhoja 2 valkuaista 200 g kukkakaalin nuppuja 1 pieni sipuli 1-2 valkosipulinkynttä 1 tl suolaa chiliä mustapippuria öljyä paistamiseen 1.Sekoita jauhot vischyyn ja anna taikinan turvota, kun valmisteletmuut osiot.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Kasvisruoka

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää