Reseptit    |   Resepti

Graavikala-punasipulileivät

Graavikala- punasipulileivät   Marinoitu punasipuli: 1–2 punasipulia 1 sitruunan mehu 1 rkl valkoviinietikkaa 3 rkl juoksevaa hunajaa 1 tl suolaa   Tarjoiluun: pyöreitä ruisleipiä jääkaappimargariinia ruohosipulia hienonnettuna graavattua lohta tai siikaa ohuina viipaleina   Leikkaa sipulit ohuiksi renkaiksi ja pane suljettavaan astiaan.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat