Reseptit    |   Resepti

Lammas-munakoisopiirakka

Rahka-voitaikina: 250 g rahkaa 250 g voita 4 dl täysjyvävehnäjauhoja 1 tl leivinjauhetta    Täyte: 1 iso munakoiso tai kaksi pientä (400 g) 1/4 dl oliiviöljyä 2–3 sipulia 3 valkosipulinkynttä 250 g lampaanjauhelihaa 2 tl suolaa 1/2 tl mustapippuria 3 tl välimeren yrttiseosta (tai basilikaa, persiljaa, timjamia, minttua ym.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat