Reseptit    |   Ohjeet

Kermainen poropata

300-400 g poronkäristyslihaa 1 rkl voita 2 dl esikypsennettyjä sieniä 1 sipuli (1 valkosipulin kynsi) 1 rkl vehnäjauhoja 2-3 dl vettä tai sienien lientä vajaa 1 tl suolaa mustapippuria 1 tlk smetanaa 20 g (2 rkl) sinihomejuustoa 1.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Liharuuat

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat