Reseptit    |   Ohjeet

Caponata

Caponata   noin 1 1/2 kg munakoisoja (noin kolme keskikokoista) 3/4 dl oliiviöljyä 100 g vihreitä kivellisiä oliiveja 1 rkl pinjansiemeniä 1 rkl rusinoita 1 sellerinvarsi 1 tlk tomaattimurskaa (noin 2 1/2 dl) 1/2 sipulia tuoretta basilikaa 2 rkl etikkaa 1 rkl sokeria kasviöljyä suolaa ja pippuria   Huuhtele munakoisot.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää