Reseptit    |   Ohjeet

Riimiliha

500 g naudan- tai lampaanfileetä 1 rkl karkeaa suolaa 1 rkl murskattua mustapippuria 1 tl timjamia 1.Sekoita suola ja mausteet. Hiero seos lihan pintaan. 2.Kääri liha kelmuun ja pane pakastimeen.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Liharuuat

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat