Reseptit    |   Ohjeet

Leipävanukas

250 g jauhelihaa 1 sipuli ½ purjoa 2-3 tomaattia 1 tl jauhelihamaustetta ½ palaa lihaliemikuutiosta 1 dl vettä 1 dl ruokakermaa 4-6 kuivahtanutta, ohutta viipaletta vaaleaa leipää 4 kuivahtanutta, ohutta viipaletta tummaa leipää 2 dl . . .

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Liharuuat

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää