Reseptit    |   Ohjeet

Kikherne-tomaattipata

4 valkosipulin kynttä 1 chilipaprika 2 tl paprikajauhetta 2 rkl öljyä 2 tlk tomaattimurskaa (800 g) 1 tlk (70 g) tomaattisosetta 300 g savukinkkua 5 dl keitettyjä kikherneitä 1.Silppua valkosipulin kynnet.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Liharuuat

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat