Reseptit    |   Ohjeet

Cobages

1 suikaloitu kaalinpää 1 kkp karkeasti paloiteltuja manteleita 6 kkp naudan lihalientä 4 tl hunajaa 1/2 tl suolaa 1/2 tl kuivattua, makeaa basilikaa 2 kkp tuoreita papuja Koristeeksi: 2 tl raastettua, sokerilla kuorrutettua punaista . . .

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Keitot

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat