Reseptit    |   Ohjeet

Yrtti-sabayone

150 g voita 3 keltuaista 1 rkl valkoviinietikkaa 2 rkl vettä 2 rkl ruohosipulisilppua 2 rkl persiljasilppua 2 rkl minttusilppua suolaa pippuria 1. Sulata voi kattilassa. Anna jäähtyä. 2. Vatkaa joukkoon keltuaiset, etikka ja vesi. 3.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat