Reseptit    |   Ohjeet

Karjalanpiirakka

Kuoritaikina: 2 1/2 dl vettä 5-6 dl hienoja ruisjauhoja 1 tl suolaa 1. Sekoita suola ja jauhot kylmään veteen. Vaivaa taikinasta kiinteäja tasainen kunnes se irtoaa käsistä. Alusta taikina kiinteäksi pyöreäksipalloksi. 2.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Leivonta

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat