Reseptit    |   Ohjeet

Nokkossämpylät

2 dl vettä 2 tl kuivahiivaa 1 dl ruisjauhoja ½ tl suolaa ½ tl sokeria noin 3½ dl vehnäjauhoja ½ dl kiehautettuja, hienonnettuja nokkosenlehtiä (noin l tuoreina) 2 rkl öljyä 1.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Leivonta

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat