Reseptit    |   Ohjeet

Vehnäpyöröt

1/2 l maitoa, 1 tl suolaa 1 pkt hiivaa (50 g) 550-600 g vehnäjauhoja (9-10 dl) 200 g margariinia tai voita Täyte: riisi- tai mannapuuroa ja 1 muna Voiteluun voisulaa 1. Hiiva liotetaan suolalla maustettuun haaleaan maitoon.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Leivonta

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää