Reseptit    |   Ohjeet

Broilerin rintaleikkeet parmalaisittain

Petti di pollo alla parmerise noin 500 g broilerin rintafileetä vehnäjauhoja 100 g parmankinkkua tai Amerikan pekonifileitä tai mortadellaa noin 100 g parmesaanijuustoa 50 g voita 1 dl kuohukermaa suolaa 1.Halkaise kokonaiset fileet terävällä veitsellä ohuiksi leikkeiksi.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat