Jäädytetty puolukka-piparitorttu - Reseptit | HS.fi

Jäädytetty puolukka-piparitorttu

Pohja: 100 g piparkakkuja (noin 2 dl murennettuna) 50 g voita Täyte: 1 keltuainen 150 g hunajalla maustettua bulgarianjogurttia 1 dl soseutettuja pakastepuolukoita ¾ dl sokeria 1 tl vaniljasokeria 2 . . .

28.12.2000 0:00

Pohja: 100 g piparkakkuja

(noin 2 dl murennettuna)

50 g voita

Täyte: 1 keltuainen

150 g hunajalla maustettua bulgarianjogurttia

1 dl soseutettuja pakastepuolukoita

¾ dl sokeria

1 tl vaniljasokeria

2 dl kuohukermaa

1. Hienonna piparkakut monitoimikoneessa tai kulhossa nuijalla painellen. Sulata voi ja sekoita lämpimänä piparkakkumurujen joukkoon. Peitä irtoreunaisen vuoan pohja leivinpaperilla ja painele muruseos pohjalle tasaisesti.

2. Sekoita keltuaiseen hunajalla maustettu jogurtti, puolukkasose, sokeri ja vaniljasokeri.

3. Vatkaa kerma vaahdoksi ja yhdistä puolukkaseokseen. Levitä täyte vuokaan piparipohjalle. Pane peitetty vuoka pakastimeen ja anna jäätyä muutama tunti tai mielellään seuraavaan päivään.

4. Irrota vuoan reunat ja siirrä torttu pohjapaperin avulla tarjoiluvadille.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat