Reseptit    |   Ohjeet

Gül serbeti -ruusujuoma

1 l vettä 2 dl sokeria tai maun mukaan yhden sitruunan mehu 150 g tuoreita punaisia ruusun terälehtiä, valkoiset osat pois leikattuna(tai 1/2 tl ruusuöljyä) Koristeeksi: 1 rkl paahdettuja pinjansiemeniä 1.Laita ruusun terälehdet lasikulhoon.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Juomat

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää