Reseptit

Kasviskimbap

1 porkkana 100 g tuoretta pinaattia 2 kananmunaa 1/2 tl suolaa 100 g säilöttyä retikkaa 2 dl sushiriisiä tai puuroriisiä 2 1/2 dl vettä 1 tl suolaa 2 tl seesamiöljyä 4 arkkia nori-merilevää   Leikkaa porkkana pitkittäin kapeiksi suikaleiksi.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Kasvisruoka

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat