Reseptit    |   Ohjeet

Hovilan tilan varilimppu

1 litra vettä 1-1.2 kg ruisjauhoja 1/3 jauhoista voi olla kokojyvävehnäjauhoja 1 dl mämmimaltaita 1 dl taikinan juurta 30 g hiivaa 3/4 rkl fenkolia 3/4 rkl pomeranssinkuorta 1 rkl kuminoita 1 rkl suolaa (1/2 dl siirappia) voiteluun munaa . . .

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää