Reseptit    |   Ohjeet

Syksyinen lihapata

800 g lampaanlihaa kuutioina 2 rkl öljyä 1 tl suolaa 6 perunaa 2 porkkanaa 2 sipulia 1 palsternakka 3-4 dl vettä 1 liemikuutio laakerinlehti 1 tl timjamia muutama mustapipuri 1. Ruskista lihakuutiot nopeasti öljytilkkasessa.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Liharuuat

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää