Reseptit    |   Ohjeet

Poronkäristys

1 kg poronpaistia 150 g voita 4 dl vettä suolaa 1.Tee käristys 2-3 erässä paistinpannussa ja anna hautua hetkikattilassa.Vuole ensin kohmeinen paisti ohuiksi lastuiksi. Sulata voi pannussa, annasen kuumentua. 2.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Liharuuat

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat