Gremolata - Reseptit | HS.fi

Gremolata

1 sitruunan kuori 3 valkosipulin kynttä 1/2 nippua lehtipersiljaa suolaa mustapippuria 1.Pese sitruuna huolellisesti ja raasta kuori. Hienonna valkosipuli jalehtipersilja ja yhdistä ne sitruunankuoriraasteen joukkoon.

6.1.2005 0:00

1 sitruunan kuori

3 valkosipulin kynttä

1/2 nippua lehtipersiljaa

suolaa

mustapippuria

1.Pese sitruuna huolellisesti ja raasta kuori. Hienonna valkosipuli jalehtipersilja ja yhdistä ne sitruunankuoriraasteen joukkoon. Mausta seossuolalla ja pippurilla. Gremolataa käytetään usein osso buconviimeistelyyn, mutta seos sopii maustamaan myös monia muita ruokia,vaikkapa grillattua kalaa.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat