Reseptit    |   Ohjeet

Sipuli-paprikahöystö

Sipuli- paprikahöystö 5-6 keskikokoista sipulia 2 rkl öljyä 2 punaista paprikaa 150 g sinihomejuustoa 2 dl vettä mustapippuria 1 dl ruokakermaa 1.Kuori sipulit ja leikkaa renkaiksi. Kuullota renkaita öljyssä paistinpannulla. 2.Poista paprikoista siemenet ja leikkaa suikaleiksi.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Kasvisruoka

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää