Reseptit    |   Ohjeet

Graavatut silakat

½ kg silakkafileitä 3 rkl merisuolaa 1 ruukku hienonnettua tilliä Liemi: 2 dl vettä 2 rkl sokeria ¾ dl väkiviinaetikkaa 1.Taita fileet kaksinkerroin. Ripota astian pohjalle suolaa ja tilliä. Lado silakoita ja mausteita kerroksittain astiaan.

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat