Vapun perunasalaatti - Reseptit | HS.fi

Vapun perunasalaatti

Perunasalaatti saa tuoreen maun purjosta ja retiiseistä. Nostele perunaseos ja purjoretiisiseos tarjoilukulhoon kerroksittain.

28.4.2005 0:00

Perunasalaatti saa tuoreen maun purjosta ja retiiseistä. Nostele perunaseos ja purjoretiisiseos tarjoilukulhoon kerroksittain.

1 kg (varhais)perunoitapuolikas purjo viipaloitunanippu retiisejä viipaloituna2 rkl kapriksia1 dl kuutioituja maustekurkkujaruukullinen persiljaa silputtuna

Kastike:2 rkl dijoninsinappia1 ½ rkl valkoviinietikkaa2 rkl vettä1 dl rypsi- tai camelinaöljyä1 tl juoksevaa hunajaasuolaa, pippuria

Keitä kuoritut perunat ja paloittele. Sekoita purjo- ja retiisiviipaleet, kurkut ja kaprikset sekä puolet persiljasta.

Tee kastike ja valele perunoille. Lisää loput persiljasta. Nostele perunat ja purjo-retiisiseos kulhoon kerroksittain.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat