Reseptit    |   Ohjeet

Unkarinpata

400 g luutonta naudanlihaa, esim. lapaa tai paistia noin 1/2 l vettä suolaa muutama maustepippurimarja öljyä tai voita 1 iso sipuli 1 punainen paprika 2-3 tl paprikajauhetta 1 pieni tlk tomaattisosetta 2 valkosipulin kynttä 4 isoa perunaa . . .

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Liharuuat

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää