Reseptit    |   Ohjeet

Marinoitu kylmä kalkkuna

noin 1 kg kalkkunan rintafileetä (tai kalkkunan sisäfileitä) 2 rkl (oliivi)öljyä Marinadi: 1 1/2 dl (hunaja)omenaviinietikkaa 1 dl valkoviiniä 1 dl vähäsuolaista soijakastiketta 2 rkl hunajaa tai sokeria 1 viipaloitu valkosipulin kynsi 1 . . .

Tilaajille
Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Tilaus päättyy automaattisesti

    Seuraa uutisia tästä aiheesta

  • Joulu

Hae reseptiä

Kommentit

Kommentit

    Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

    Näytä lisää
    Osaston luetuimmat